lördag 19 juni 2010

Tråkigt idag, men bättre inlägg imorgon!

Efter att ha spenderat ännu en natt på en såkallad "temacamping" var vi pigga på att komma vidare. Det är nog stora stålar i den typen av verksamheter och över frukosten diskuterade vi vilket tema vi skulle valt om vi startat en. Vi kom iväg vid 9 efter att ha hämtat ut en depositionsavgift. Förseningen bidrog till dagens något kortare än normala distans på 96 km. Undrar om ni har gömt sommaren hemma i Sverige, för här är den då inte. Idag har vi cyklat i 16 gradig hetta, inte precis vad vi hade räknat med, men mycket återstår av resan. Under turen idag kom vi fram till att den minst använda prylen hittills var solkrämen och den mest otippade "Tommie handlar roliga saker i Tyskland för att han tycker det är coolt"- prylen är snabbkaffet för 15 kr som smakade gott trotts priset. Dagen avslutades med en lång nedförsbacke ( som vi förövrigt måste cykla tillbaka uppför imorgon) genom en mysig liten by i fransk stil. Hur trevligt som helst.

//Tommie & Jon

Location:Rue du Grand Brou,Beauvechain,Belgien

4 kommentarer:

  1. Det är inte vi som snott sommarvädret! Här är mest höst, och endast korta inslag av nåt som kan lika sommar. Inga inlägg är tråkiga. det är alltid lika kul och läsa vad ni har för er.
    , oavsett om ni blir bjudna på helpension, träffar typer som Roy eller Skrik-Helga. Ha de/ The Månssons

    SvaraRadera
  2. Hej killar! Kanske nästa uppdrag,starta camping. Nåväl sommaren finns någon stans där varken ni eller vi är.Var vet jag inte.Här hemma är det väldigt sparsamt med sol, mycket moln och regn.Jon jag har pratat med Jolla hon ska höra av sig.Har nog lite "tips"till er.Cykla lugnt och ha det bra.Kram till er från oss här hemma.

    SvaraRadera
  3. Hej Jon, man slutar aldrig bli överraskad av dig. Om du ska till Eiger , varför ta en ultralang omväg via Bordeaux? Närmsta vägen är nästa via Strasbourg. Om ni vill ha övernattningstips i France, ge mig lite kött pa benen för de nästa etapperna.
    Lycka till Kram Ann

    SvaraRadera
  4. get är ju helt sjukt vad ni marscherar på! men kul att läsa om :)

    SvaraRadera