tisdag 22 juni 2010

Camping, trodde vi...

Vi vaknade upp till blå himmel och en sol som strax skulle visa sig över träden. Humöret va på topp och siktet hade vi inställt 10 mil bort på campingen i Sapignies som vi hittat i vår camping-bibel. Vi trampade på bra, först genom en milslång bilfri skog och sen slingrande på småvägar mellan byarna. Helt magiskt! Dagens höjdpunkt, med betoning på höjd, va de två broarna som gick över Cannal. Riktigt fräsigt att titta ut från!






Väl framme i Sapignies skulle det visa sig att vår bibel ljög. Campingen va nerlagd, å där stod vi men 120km i benen och tomma vattenflaskor. Jon lyckades på extremt ödmjuk och träffsäker franska snacka in oss i en motvillig gubbes trädgård. Det visade sig vara den gamla campingplatsen som bytt skepnad till trädgård, så helt fel blev det inte med ett tält där! Nu återstår bara morgondagens morron-bekymmer, men vi har ju spaden!

//Tommie & Jon

Location:Sapignies,Frankrike

2 kommentarer:

  1. Det låter som om ni får mycket erfarenheter av trädgårdar..skönt att det finns många snälla människor "därute".kramisar från Olsen

    SvaraRadera
  2. Haha använde du frasen som du drog många gånger här hemma Jon, eller du har utvecklat denna träffsäkra fras med lite fler rader?;)

    Broar; Tommie tänk på att du har semester och njut bara av utsikten och inte hållfasthet, vajrar och allt annat som är förknippat med brobyggen!

    Låter som att ni har det riktigt härligt på turen!!
    Kramar

    SvaraRadera