tisdag 15 juni 2010

God kväll!
Efter tio mil, en mardröm, ett missat McDonald besök, kanalcykling, linbanebadning och med mätta magar sitter vi nu i Lathe. För att ta allt i sin rätta ordning så börjar dagens händelser under natten. I ett becksvart tält väcker Tommie Jon och säger med uppspärrade ögon -"akta nålarna i ryggen". Jon förstår ingenting och säger åt Tommie att somna om. Under dagen framkommer det att Tommie drömt att det suttit nålar i ryggenpå jon som han måste dra ut. Något som ofta händer hemma hos den flitiga sömmerskan, flickvännen Johanna? Tidigt under dagens färd såg Tommie spår av ett Mc Donalds i form av gammla inslagsåapper och muggar. För er som inte känner till tommies onormala förhållningssätt (passion) för denna snabbmatskedja, kan nämnas att vi redan ätit på den gyllene måsen ca 4 gånger under resan . Och det tycks finnas en lag som säger att vi måste stanna vid varje Mc Donalds vi ser. Hursomhellst. Vi fick syn på den eftertraktade restaurangen och tommies begär efter transfetter var högren någonsin. När vi kom in visade det sig att det ej serverades hamburgare innan halv 11. Tommies besvikelse var påtaglig och vi fortsatte färden. Landskapet har idag skiftat från tyskt till nederlänskt. Vi har cyklat längs många långa kanaler och stannade till i in liten by för att äta glass. Nu på kvällen har tommie badat och åkt linbana. Jons knä känns bättre, förhoppningsvis var det bara dåligt tränat. Nu är det läggdags i tältet.




//Tommie & Jon

Location:Marschstraße,Lathen,Tyskland

7 kommentarer:

  1. Sov nu gott efter denna mardrömsdag. Kul som tusan att läsa om alla era äventyr, och att knäna funkar.

    SvaraRadera
  2. Läskigt sätt att vakna. Imponerande att bara be honom somna om. Jag hade varit försiktig med nålarna i min rygg...

    Det kommer fler McDonalds, det är jag säker på! Verkar som det rullar på bra. Härligt! Och Holland är ju långfärdscyklisternas dröm. Stanna ofta, njut av omgivningarna och ta många bilder :)

    SvaraRadera
  3. Haha jag känner väl igen pratet i drömmarna! Jon man kan få höra mycket lustigt under sina 'sovande' timmar:) Jag förstår att det går att leva med att det är gröt till frukost om det blir favoritmaten annars;)
    Skönt att båda knäna är med på banan igen Jon!

    SvaraRadera
  4. HAHA Tommie och hans drömmar har man hört mycket om! Klockrent! Tur att han inte plockade ner Jon från väggen och försökte slänga ner honom från ballkongen. (Ja, kan hända att det bara var jag som tyckte den kopplingen var skitkul men det är okej)

    Ha det gött pojkar.. och varför skriver ni inget om skavsåren?!
    Kramkram

    SvaraRadera
  5. Haha, känner också igen det där med Tommies lite underliga uttalanden i sömnen. Det blir ännu roligare om du ställer följdfrågor :D

    Underligt att dom inte serverade burgare innan 11, blev det inte frukostmeny då istället? ;)

    Vi har också sympati-cyklat lite för er skull ;) Jag, Björn, Viktor och Oscar var på Ven i söndags och tog några timmars cykeltur på tandem. Mycket trevligt faktiskt, men nog inte riktigt samma komfort som som på era extremcyklar.

    Ha d kaka!

    SvaraRadera
  6. Haha, ja, detta känner man igen...Tommies "aktivitet" i sovande tillstånd.
    Dom där transfetterna är väl inget skit å äta...mycket bättre med gröt:) Vi ses snart!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Jag hälsar! Hoppas att allt går bra. Roligt att läsa. Man känner igen sig på de olika ställen ni varit på. Mvh Benny

    SvaraRadera