söndag 27 juni 2010

Svalkande trettio

Efter gårdagens ultimata campingplats så va det inte svårt att komma upp! Vi kom iväg lite innan nio med Tuffé som dagens mål. Vägen dit kantades till en början av svalkande skog för att senare byta skepnad till öppna soldränkta fält med närmare 30 gradig stillastående luft.

Precis innan det va dags att stanna för lunch blev vi attack-stoppade av en cyklist på väg i motsatt riktning. Han snackade, pekade och gestikulerade fram något om backar högersvängar och nånstans något om mat. Båda vi va helt uppe på läktarn, men vi tog rygg på en annan cyklist som visa oss vägen. Väl framme vid stället som vi inte visste vad det var eller vad vi skulle göra där insåg vi vad det va! Det va en cykelklubb som hade cykeldag och ville bjuda oss på kakor å snacka!

Med kakor, kaffe och saft i magen samt en ny förbättrad väg till Tuffe så fortsatte vi turen. Vi landade på campingen vars reception hade AC, så vi fråga lite skämtsamt om vi fick slå upp tältet där. Damen bakom disken, som inte riktigt fatta att vi skämta, såg på oss som om vi va från Mars och sa vänligt men bestämt nej och gav oss istället en najs plats i skuggan!

Sen blev det bad i sjön,chilli con carne, kaffe och lite hemmagjort mynta-te som vi kokte ihop, ska ju va bra till nått i kroppen...men vad? Vi återkommer med rapport om eventuella biverkningar!






//Tommie & Jon

Location:Impasse du Champ de la Croix,Tuffé,Frankrike

1 kommentar:

  1. Gutt rull ni har pågar, trampa på så läser jag! :) Ta hand om er

    SvaraRadera